Kumpulan Ucapan SELAMAT IDUL ADHA 2024 dalam BAHASA SUNDA, Cocok untuk Diposting di Media Sosial

- 16 Juni 2024, 22:25 WIB
Ilustrasi kumpulan ucapan selamat Idul Adha 2024 dengan bahsa Sunda. /Pixabay/Gordon Johnson
Ilustrasi kumpulan ucapan selamat Idul Adha 2024 dengan bahsa Sunda. /Pixabay/Gordon Johnson /

IDEJABAR –Berikut kami sajikan kumpulan ucapan selamat Idul Adha 2024 dalam bahasa Sunda dalam rangka menyambut Idul Adha 2024. Ccocok untuk dibagikan kepada keluarga, sahabat juga rekan kerja melalui media sosial.

Baca Juga: BEGINI KATA KATA!, Ucapan Hari Raya Idul Adha 2024: Sampaikan Keberkahan kepada Teman dan Pacar

 

25 Ucapan Idul Adha 2024 Bahasa Sunda, yang kami himpun dari berbagai sumber:

1. Wilujeng sasih boboran. Neda dihapunten samudaya kalepatan, nu dihaja sinareng henteu dihaja. Mugia ibadah urang salawasna aya dina kamulyaan. Aamiin ya Rabbal’alamiin.

2. Dinten ieu, hayu urang diajar nampi sagala ni’mat Allah kalayan ati sareng pikiran anu terbuka. Neda dihapunten ka sadayana, wilujeng boboran Idul Adha 1445 H sareng Lebaran Haji 2024.

3. Kaajaiban lebaran ngan ukur kawujud nalika anjeun nyéépkeunana sareng réréncangan sareng kulawarga. Gaduh dinten anu saé kalayan seueur momen anu saé! Idul Adha Mubarak.

4. Berkorban sanajan leutik. Henteu kedah ngantosan janten beunghar, tapi bari anjeun tiasa. Teu nyangka pujian ti sasama manusa. Tapi leuwih ti éta miharep ridho Allah SWT. Wilujeng Hari Raya Kurban.

5. Wilujeng Boboran Idul Adha 2024, mugia urang sadaya tiasan ngurbankeun sipat sato nu ngancik dina diri urang sadaya. Sangkan hate bisa tingtrim tur mingkin geugeut ka Allah SWT.

6. Niti wanci nu mustari, ninggang mangsa nu sampurna dina Idul Adha 1445 H ieu. Hayu urang sami-sami ngabersihkeun rereged ati, tina khilaf sinareng dosa. Taqqobalallahu minna wa minkum. Shyiamana wa syiamaku

Halaman:

Editor: Adin Supriadi


Tags

Artikel Pilihan

Terkait

Terkini